bsafe-1.jpg

Waarom beurzen wél plaats kunnen vinden!

Er zijn veel vragen of beurzen wel veilig georganiseerd kunnen worden, gezien het huidige Corona tijdperk waarin wij ons bevinden. Onderstaande films geven hier een duidelijk antwoord op.

Zij laten zien hoe een beurs er nu uit kan zien en daarnaast de gewenste veiligheid biedt.
Ook komen onze sales partners aan het woord en zij vertellen over hun persoonlijke ervaring over het reizen naar Keulen, de ontvangst in de hotels en het reizen naar de beurs zelf.

Bekijk zelf dat beurzen wel degelijk veilig kunnen plaatsvinden!

Film #B-SAFE4BUSINESS Village 

Film persoonlijke ervaring sales partners

Film uitleg Eguard

 

Meer nieuws

Meer nieuws
bsafe.jpg
#B-SAFE4business
Door de Corona-pandemie krijgen we veel vragen of beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden.Het antwoord hierop is: Ja!Een beurs is immers geen voetbalwedstrijd of festival, de Duitse overheid denkt er ook zo over en heeft toestemming gegeven om weer beurzen te organiseren. De eerste grote beurzen hebben inmiddels plaatsgevonden. Ja, de beurzen vinden plaats!Ja, het is veilig! In nauwe samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid en de deelstaat Noordrijn-Westfalen zijn de #B-Safe4Business-Guidelines uitgewerkt. Ja, voor iedereen. De Duitse regering heeft besloten dat exposanten en bezoekers naar Duitsland kunnen reizen, zelfs als ze uit een land komen dat op “oranje” staat. Deelname of bezoek aan de beurs wordt aangemerkt als een urgente noodzaak om te reizen. Op de website van het verantwoordelijke ministerie wordt dit verder uitgelegd. Ja, de hallen zullen niet overvol zijn! Op dit moment ontwikkelt Koelnmesse een anonieme op GPS gebaseerde mobiele App, die de beveiliging aangeeft waar de hotspots zijn. Door middel van een heatmap kan, waar nodig, direct ingegrepen worden. Het is duidelijk dat er een aantal uitdagingen zijn en dat de beurs minder mondiaal zal zijn als normaal. Het is voor iedereen zeer belangrijk dat de juiste bezoekers komen. Nodig dan ook (net als andere jaren) zelf de klanten uit en laat (misschien wat meer dan normaal) weten dat jullie aan de beurs deelnemen. Alleen samen kunnen we tot een succesvolle beurs komen! Bovenstaande beantwoordt vast niet alle vragen, neem gerust contact met ons op om de deelname door te nemen. Wij kijken er in ieder geval naar uit om elkaar in Keulen weer persoonlijk te ontmoeten.   
Lees meer
Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...