Voor bezoekers

Informatie en tips voor bezoekers

Vakbeurzen zijn vandaag de dag nog steeds één van de belangrijkste manieren om op de hoogte te blijven van trends, ontwikkelingen en innovaties. Want waar anders dan op de beurs kun je zo’n uitgebreid aanbod aan producten en diensten bekijken, uitproberen en vergelijken? En wat dacht je van het persoonlijk contact met je doelgroep?

Op deze pagina vind je volop tips om je beursbezoek goed voor te bereiden en nog aangenamer te maken.

Met de auto naar Keulen?

Bereikbaarheid
Keulen is bereikbaar via 10 autosnelwegen die uitkomen op de stadsring. Vanuit Nederland rijd je: 

  • via Düsseldorf en Leverkusen naar Keulen-Oost,
  • via Neuss/Krefeld naar Keulen-Noord,
  • of via Aken naar Keulen-West

In Keulen aangekomen, volg je de groene borden naar Koelnmesse. 
Plan je route hier

Milieuzone
De stad Keulen is een milieuzone. Elk voertuig is verplicht een milieuvignet of “Umwelt-Plakette” te hebben. Wil je met de auto de binnenstad inrijden, bestel dan je vignet via https://www.vwe.nl

Parkeren
De parkeerplaatsen van Koelnmesse bieden plaats aan 14.500 voertuigen. Auto geparkeerd? Volg de bezoekersborden om naar de juiste ingang te lopen of rijd mee met de gratis shuttlebus vanaf de parkeerplaatsen. 

Met de trein naar Keulen?

Vanuit Schiphol, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht reis je al vanaf € 20 enkele reis naar Keulen met de ICE International. Reserveer je treintickets hier.

Verblijf en overnachting?

Koelnmesse werkt samen met een aantal hotels en B&B’s in Keulen en omgeving, die kamers beschikbaar stellen voor elke beurs. Via ons handige boekingssysteem is een hotelkamer of B&B zo geboekt.

Meer informatie & direct boeken klik hier

Ontdek beurstad Keulen

Naast beurzen heeft Keulen nog veel meer te bieden. Van talloze culturele en culinaire bezienswaardigheden tot een uitgebreid aanbod aan winkels, wellness- en sportfaciliteiten.

Download de stadskaart en ontdek Keulen hier

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...