Over ons

Het samenbrengen van vraag en aanbod en de communicatie tussen mensen; dat is waar het bij beurzen om draait. Ondanks alle technologische ontwikkelingen zijn dit nog steeds de twee meest elementaire aspecten van een beurs. Want waar kun je beter voelen, ruiken, proeven, praten, kijken, luisteren, persoonlijk contact maken, en tot zaken komen? Precies: op de beurs!

Niet voor niets zegt men over beurzen: “It’s people’s business”.

Wie is Koelnmesse Nederland?

Koelnmesse Nederland is de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland voor de meer dan 70 beurzen die Koelnmesse organiseert in Keulen of in andere landen. Wij adviseren over alle aspecten van de beurs: van het gewenste aantal m2’s beursvloer tot de juiste adressen voor standbouw en andere beursbenodigdheden. Zo helpen we je maximaal profijt uit je beursdeelname te halen.

Maak kennis met ons team

Onze beursadviseurs hebben jarenlange ervaring met het tot in de puntjes organiseren van vakbeurzen. Zij weten precies wat jij als ondernemer nodig hebt voor een succesvolle beursdeelname.

Onze unieke aanpak

Advies op maat
Nog geen ervaring met deelname aan internationale vakbeurzen? Wij denken graag met je mee over mogelijke interessante beurzen. Daarbij kijken we goed naar jouw organisatie en de (potentiële) doelgroep die je op de beurs wilt aanspreken. Al vaker op de beurs gestaan? Ook dan kun je bij ons terecht voor advies op maat. 

Kwaliteit
Als exclusieve vertegenwoordiging in Nederland van Koelnmesse kennen wij de organisatie, het beursgebouw en de beurzen als geen ander. Wij kunnen je dus precies adviseren over aspecten als beursplanning, standruimte, logistiek, catering, marketing, techniek, verblijf enzovoorts.

Snel geregeld
Met ons grote netwerk van betrouwbare samenwerkingspartners besparen wij je tijd en moeite. Standbouw, technisch bedrijf of marketingexpert nodig? Je hoeft niet zelf op zoek, want wij hebben direct de juiste adressen voor je. Zo zijn al je beursbenodigdheden snel geregeld.  

Nederlands aanspreekpunt
Meedoen aan een beurs in Keulen of een beurs van Koelnmesse in een ander land? Bij het organiseren van je beursdeelname zijn wij jouw vaste aanspreekpunt in je eigen taal. Wel zo prettig! 

Meer weten over Koelnmesse?

Bel ons op 030-303 6450 of vul ons contactformulier in.

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...