logo-eisenwarenmesse.jpg

De Eisenwarenmesse 2020 wordt verschoven naar februari 2021

De op 1 maart 2020 geplande INTERNATIONALE EISENWARENMESSE wordt verschoven naar februari 2021. Hiermee reageert Koelnmesse op de meest recente ontwikkelingen wereldwijd rondom het coronavirus.

 

 

In navolging van de landen in Azië, welke al getroffen zijn door het virus, is Italië nu het eerste Europese land waar het virus is opgedoken.
De Europese ministers van gezondheid bespreken vandaag, 25 februari 2020, de huidige situatie en hoe hiermee om te gaan.
Bovendien hebben, sinds het weekend, exposanten vanuit de ijzerwaren industrie hun bezorgheid geuit over de gezondheid van hun medewerkers.

Met het oog op deze huidige ontwikkelingen en het grote aandeel Aziatische exposanten op de EISENWARENMESSE, heeft het management team van Koelnmesse de situatie opnieuw geëvalueerd en een nieuwe datum vastgesteld in overleg met de industie.

3.000 exposanten, inclusief ca. 1.200 exposanten uit China, werden verwacht op de INTERNATIONALE EISENWARENMESSE. 's Werelds grootste innovatie en zakelijk platform voor de ijzerwarenindustrie, welke iedere 2 jaar georganiseerd wordt in Keulen.
Geregistreerde exposanten en bezoekers zullen nu geïnformeerd worden over deze verschuiving.

 

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...