1000-h-h-cologne-2018-logo-rgb.jpg

H+H 2020 wordt verschoven naar 26 t/m 28 maart 2021!

Als gevolg van het coronavirus is de H+H verplaats naar 26 t/m 28 maart 2021.

Samen met de branchevereniging, Initiative Handarbeit e.V., heeft het Koelnmesse Management Board besloten om de H+H te verschuiven naar 26 t/m 28 maart 2021.
Er zijn veel vragen binnengekomen betreffende de gezondheid en veiligheid van exposanten en bezoekers, ook wij willen de gezondheid waarborgen van alle deelnemers.

Het Koelnmesse Management Board volgt hiermee de aanbevelingen op van het crisis team van de stad Keulen, welke tijdens een vergadering op 4 maart 2020 j.l. besloten heeft de beurs naar een later tijdstip te verplaatsen.
Hiermee wordt ook meegegaan in de aanbeveling van het Robert Koch Institute (gezondheidsorganisatie in Duitsland) voor omvangrijke events.

Naast het besmettingsgevaar is het ook onzeker hoeveel bezoekers er kunnen komen, voornamelijk de internationale bezoekers. Gezien deze achtergrond kunnen wij nu ook niet garanderen dat wij een goede beurs kunnen neerzetten. Een plek waar alle industriële highlights en internationale zakelijke contacten centraal staan.

In 2021 zullen wij weer een forum aanbieden welke rect doet aan de professionaliteit en verscheidenheid van de H+H te Keulen.

 

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...